L’ASCEF, compromesa amb el desenvolupament sostenible

Donat que queden menys de deu anys per aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) previstos a l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, aquesta organització fa una crida per a que tots els sectors de la societat es mobilitzin per posar fi a la pobresa, protegir el planeta i millorar les vides i les perspectives de les persones a tot el món.

L’ASCEF és una entitat compromesa amb les polítiques de desenvolupament sostenible entès com la forma de satisfer les necessitats del present sense comprometre la capacitat de les futures generacions. Per això, impulsa diversos actes formatius i informatius per sensibilitzar a tots els seus associats ja que per aconseguir-ho és fonamental harmonitzar tres elements bàsics: el creixement econòmic, la inclusió social i la protecció del medi ambient. En aquest sentit, l’associació s’ha incorporat a la comissió Agenda 2030 de Foment del Treball que té com a objectiu impulsar aquest programa mundial d’actuació.

Durant aquest trimestre, els socis de l’ASCEF han participat en una trobada sobre transformació i sostenibilitat, dins del Cicle “L’Empresa Familiar Comparteix”, organitzat per les Associacions Territorials de l’Empresa Familiar i en una sessió amb l’experta en RSC Silvia Urarte, per parlar de com vincular aquests ODS a l’activitat de les empreses.