Comunitat ASCEF

+125
empreses familiars
empreses amb
+ 15 anys
de trajectòria
16
membres junta directiva
25
anys de treball conjunt

L’ASCEF està integrada per més de 125 empreses familiars representatives dels sectors productius, comercialitzadors i de serveis, i abasta tot l’àmbit del territori de Catalunya. Les empreses que formen part han de tenir una trajectòria empresarial de més de 15 anys, tenir una composició social accionarial majoritàriament familiar i vocació de lideratge en el seu sector d’activitat.

L’òrgan de govern és la seva Junta Directiva, formada per 16 membres i està presidida per Jaume Alsina. La Junta es renova cada 3 anys.

Aquesta junta està integrada per: Isabel Triginer, Javier Riera Marsá, Ricard Aubert, Ignasi Botet, Albert Campabadal, Miriam Fàbregas, Ana Fisas, Diana Ganduxer, Pedro Knuth, Eva Lluch, Vanesa Martínez, Francisco Pont, Francisco Solé, Antonio Gallardo i Jaime Grego.

L’ASCEF té una trajectòria de 25 anys d’activitat amb un destacat paper, tant en l’àmbit econòmic com al social. La representativitat de les empreses que en formen part dóna legitimitat a l’entitat, que és punt de trobada per a la transmissió dels valors i la cultura familiar a l’entorn laboral.

 

Si necessites més informació contacta amb nosaltres ascef@ascef.com