Qui som?

L’Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ASCEF) és una entitat constituïda l’any 1998 emparada per l’Institut de l’Empresa Familiar (IEF) i formada per més de 120 empreses representatives del teixit empresarial català. Les entitats que la formen tenen un paper rellevant a l’economia del país i són companyies compromeses amb la generació de riquesa, l’ocupació laboral, el territori i la sostenibilitat.

Si ets empresa familiar i vols formar part de la ASCEF

  5 punts fonamentals d'actuació

  Promoure el creixement i la continuïtat de les empreses familiars donant eines a les famílies empresàries per a poder mantenir l’excel·lència i la competitivitat.
  Impulsar la reflexió i el coneixement que la societat té sobre l'empresa familiar.
  Generar el contacte amb les administracions per a trobar solucions conjuntes als temes que preocupen als empresaris familiars.
  Crear un espai 
d’interrelació, coneixement i oportunitats per als socis
  Ser un punt de trobada per tot 
l’entorn familiar, des dels 
membres del consell de família, fins 
al consell d’administració

  Com a entitat, l’ASCEF forma part del Family Business Network (FBN) i de l’European Family Businesses (EFB), entitats actives a nivell internacional que aglutinen a més de 10.000 empreses.

  Els grups dins l’ASCEF

  FÒRUM

  Grup que aglutina a més de 280 integrants de famílies empresàries entre 18 i 45 anys i que té com objectiu apropar l’associació als més joves dedicant especial atenció als temes que els hi preocupen

  ANEM A COMPARTIR

  Un espai amb més de 30 empresàries que aborden temes específics com la justícia social i l’empoderament de la dona.

  Si necessites més informació contacta amb nosaltres ascef@ascef.com