Netmentora presenta el Decàleg per recolzar l’emprenedoria femenina al grup de l’ASCEF ‘Anem a Compartir’

Netmentora - Anem a Compartir ASCEF

El grup de dones de l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ASCEF) Anem a Compartir va organitzar una sessió online el passat 15 de desembre amb Netmentora, associació que va presentar el Decàleg amb 10 punts claus per recolzar l’emprenedoria femenina.

L’objectiu és convidar a dones i homes a fer un pas endavant i no replicar aquest model d’empreses liderades només per homes. I és que actualment les dones només representen el 20% de l’empresariat. Aquest decàleg de Netmentora, associació non-profit líder d’Europa dedicada a l’acompanyament a l’emprenedor/a per a la consolidació del seu projecte amb el suport d’una xarxa de líders d’empresa, pretén ser una eina pràctica per canviar la situació actual.

La sessió va estar conduïda per Ana Fisas, presidenta del grup Anem a Compartir, i hi van participar Núria Basi, presidenta de Basi Group i vicepresidenta de Netmentora Catalunya, Beatriz de Vicente, directora de Netmentora Catalunya, i Lorena Toda, emprenedora i CCO de Leti Pharma. Les tres van destacar que des de l’entitat aposten pel talent femení i potencien la integració de la diversitat a l’ecosistema emprenedor com a valor clau.

Els 10 punts claus del decàleg estan disponibles en el següent enllaç de l’espai privat de l’ASCEF.

Netmentora i l’ASCEF van signar un acord de col·laboració el passat mes de gener amb l’objectiu col·laborar en la identificació de potencials emprenedors/es i empresaris/es que puguin beneficiar-se de l’experiència, coneixement i recursos de totes dues organitzacions.