L´ASCEF i NETMENTORA impulsen l’emprenedoria per reforçar l’ecosistema empresarial català

14 de gener de 2020/ L’Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ASCEF) i NETMENTORA, associació non-profit líder d’Europa dedicada a l’acompanyament a l’emprenedor/a per a la consolidació del seu projecte amb el suport d’una xarxa de líders d’empresa, han signat un acord de col·laboració que té com objectiu col·laborar en la identificació de potencials emprenedors i empresaris que puguin beneficiar-se de l’experiència, coneixement i recursos de totes dues organitzacions. L’acord, sense afany de lucre, contribuirà a reforçar l’ecosistema local empresarial i la creació d’ocupació a Catalunya.

Per Amadeu Jori, president d’ASCEF, “Nosaltres sabem que la visió emprenedora d’una persona és moltes vegades l’origen del que després serà una empresa familiar. Per tant, com empresaris que som, tenim la responsabilitat d’apostar pel futur i ajudar, des de la nostra pròpia experiència, a aquells que tenen una iniciativa de negoci”.

En opinió de Núria Basi, presidenta de Basi Group i vicepresidenta de NETMENTORA Catalunya, “A través d’una aposta clara en la persona, fomentem un intercanvi de coneixement i experiència que retro alimenta a totes les parts. Una comunitat de 14.000 persones que comparteixen valors i un mateix fi: crear ocupació, ajudant a crear empreses. Amb l’ASCEF, seguirem promovent l’esperit emprenedor, el creixement i la consolidació d’empresa i la creació de llocs de feina a Catalunya.”