El Fòrum de l’ASCEF treballa en el disseny d’un nou pla d’acció

Fòrum de l'ASCEF

El Fòrum de l’ASCEF, grup format per prop de 300 joves vinculats directament a les empreses familiars d’ASCEF, treballa en el disseny del seu nou pla d’acció en el que impulsarà iniciatives relacionades amb els temes que més interessen als seus associats com la formació, la digitalització, l’ús de la intel·ligència artificial en les empreses familiars, la responsabilitat social corporativa o el relleu generacional, entre altres.

Ricard Oller ha pres recentment el relleu d’Albert Campabadal en la presidència del Fòrum. Campabadal es manté en la junta que també està formada per Miriam Pujol, Olga Carbó, Anna Guixà, Guillermo Vidal, Marc Morillas, Albert Borràs, Juan Enrique Yxart i Carles Alsina. “Albert ha deixat el llistó molt alt i és a partir del seu treball que seguirem avançant en equip amb una junta composta per grans persones i amics i amigues“, afirma Oller.

Dins d’aquest pla d’acció està previst, tan aviat la situació derivada de la pandèmia ho permeti, dinamitzar el programa d’activitats i reeditar actes d’èxit com va ser l’Speed Company Networking Event o el sopar d’estiu en la qual sempre tenim ponents de rellevància en la societat civil i empresarial. El Fòrum de l’ASCEF també té previst establir col·laboracions amb altres entitats que també disposin de grups semblants d’actuació.