La Junta Directiva de l’ASCEF es renova

Els nous membres de la Junta Directiva

L’Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ASCEF) va anunciar al llarg de la celebració de la XXII Assemblea Ordinària i Extraordinària celebrada ahir dimarts la renovació de la seva Junta Directiva, amb la incorporació de cinc associats per substituir a quatre membres que deixen l’òrgan de govern de l’entitat. A la vegada, també es va anunciar un canvi en la presidència del Comitè Executiu del Fòrum de l’ASCEF, el grup que aglutina als joves integrants de les famílies empresàries.

Seguint els Estatuts de l’associació, cada tres anys es renova la Junta Directiva. Amadeu Jori, en representació de Jori Armengol & Associats, manté la presidència de l’òrgan de govern de l’ASCEF, on a partir d’ara se sumen Ricard Aubert, en nom de Simon Holding, Ignasi Botet, en representació de Caboel, Albert Campabadal, en nom de Grupo Sifu, Diana Ganduxer, per part de Grup Bonanova i Eva Lluch, representant a Lluch Essence. Tots cinc tenen el càrrec de vocals de la Junta.

Els membres sortints de la Junta Directiva són Immaculada Amat, per part d’Amat Immobiliaris, Antoni Cammany, en representació d’EPI – Industries Family of Companies, Jesús Mora, en nom de JEMI, i Jordi Torres, representant a Santiveri. Des de l’ASCEF els agraïm a tots la seva dedicació i feina realitzada durant els darrers anys en representació dels socis com a membres de la Junta Directiva.

Amb els nous canvis, la composició de la Junta Directiva és la següent:

Per la seva part, també durant l’Assemblea Ordinària i Extraordinària es va anunciar el canvi de presidència en el Comitè Executiu del Fòrum de l’ASCEF: Ricard Oller substitueix a Albert Campabadal, qui es manté dins l’òrgan de direcció del grup que aglutina als joves d’entre 18 i 45 anys de les famílies empresàries catalanes.

La resta de membres del Comitè Executiu del Fòrum són Carlos Alsina, Albert Borràs, Olga Carbó, Anna Guixà, Marc Morillas, Míriam Pujol, Guillermo Vidal i Juan Enrique Yxart Romeu.