L’ASCEF celebra la seva Assemblea General

Aquest passat dimarts 22 de juny, l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ASCEF) ha celebrat la seva la seva Assemblea General en la que han participat, de forma virtual, una àmplia representació dels seus socis. En aquest acte, s’han aprovat els comptes de l’any 2020 i el pressupost per a l’any 2021, i s’ha presentat una memòria de les activitats realitzades.

El President de l’ASCEF, Amadeu Jori, es va dirigir als membres de l’organització per fer referència a la pandèmia “que va provocar un profunda, sobtada i imprevista crisi sanitària, econòmica i social, que va afectar, amb major o menor intensitat, a tots“. Per a Jori, moltes empreses han sigut exemple de capacitat de renovar, innovar i transformar per ser més competitius, una característica que defineix l’empresa familiar. Davant la crisi econòmica, el President de l’ASCEF va destacar la importància de la col·laboració publico-privada i de la necessitat de fer arribar aquests missatges a les administracions públiques.

L’Assemblea va finalitzar amb una conferència de Pablo Foncillas, docent i investigador en innovació empresarial, que va parlar de tendències de consum i transformació digital.