MoraWealth obre les portes de la Casa Vicens a la Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ASCEF)

MoraWealth, l’agència de valors del Grup MoraBanc a Barcelona, va obrir aquest dijous dia 4 de maig les portes de la Casa Vicens, el primer projecte d’importància d’Antoni Gaudí, a la Associació Catalana de l’Empresa Familiar per a acollir un esdeveniment conjunt.

Aquesta trobada s’emmarca en la celebració del 25è aniversari de l’entitat d’empresaris familiars catalans, que els seus integrants, encapçalats perJaume Alsina, president de l’entitat, van tenir l’oportunitat de gaudir d’una visita de l’interior de l’edifici modernista situat al carrer de les Carolines i propietat del banc des de 2014.

Una vegada finalitzat el recorregut, en el qual es va posar en valor el mestratge arquitectònic de Gaudí en l’edifici construït entre 1883 i 1885 i declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO en 2005, el conseller director general del grup MoraBanc i membre de la quarta generació de la família Mora, Lluís Alsina, va dur a terme la conferència ‘MoraBanc: les claus de la gestió familiar en un grup referent’.

El CEO de l’entitat va remarcar l’important vincle de MoraBanc amb Barcelona, no sols per ser una plaça natural, per la seva proximitat amb Andorra, sinó també per la presència del grup amb l’agència de valors MoraWealth que va obrir les seves portes en 2020. Abans ja existia una implicació amb la Ciutat Comtal a nivell cultural amb la compra en 2014 de la Casa Vicens que MoraBanc va sotmetre a un profund i ambiciós projecte de restauració per a convertir-la en una casa museu.

Rostres reconeguts del món empresarial van ser presents en l’acte que va finalitzar amb una copa de cava i un aperitiu. El resultat de la visita de l’immoble va ser positiu i va evidenciar el compromís de MoraBanc i MoraWealth amb l’empresariat català i la voluntat de protecció del patrimoni històric i cultural de la ciutat de Barcelona.