L’ASCEF i la Cambra de Barcelona s’uneixen per impulsar l’activitat i la competitivitat de l’empresa familiar

Aquest acord posa en valor el pes que té l’empresa familiar dins del teixit productiu del territori i té com a principal objectiu impulsar accions i serveis per afavorir el creixement d’aquest sector empresarial.

 

Barcelona, 14 de juny 2022.- L’Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ASCEF) i la Cambra de Comerç Barcelona han celebrat aquest dimarts un acte per oficialitzar l’acord de col·laboració que té com a objectiu donar a conèixer el paper que juga l’empresa familiar i projectar-la dins del món econòmic català. En aquest sentit, el conveni promourà el desenvolupament i l’execució de projectes per afavorir el creixement del teixit productiu, com també participarà en la promoció dels serveis que desenvolupa la Cambra de Barcelona per al teixit empresarial.

 

L’acord l’han signat la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca i Aparici, i el president d’ASCEF, Amadeu Jori, amb el qual es comprometen a definir iniciatives i línies d’actuació per motivar sinergies entre totes dues organitzacions, i oferir-se suport mutu a l’hora de compartir recursos i espais de trobada que impulsin l’activitat i competitivitat de l’empresa familiar.

A la trobada també hi han participat la directora de l’ASCEF, Isabel del Sol, i el director de Competitivitat i Relacions institucionals de la Cambra de Barcelona, Xavier Ricart.

 

En aquest sentit, la Cambra de Comerç de Barcelona posa a disposició de l’ASCEF diferents serveis, eines i espais per poder desenvolupar les seves activitats divulgatives i promocionals, com la participació en els projectes europeus, la formació empresarial, accés a l’Observatori Dona Empresa Economia (ODEE), entre d’altres. D’altra banda, l’ASCEF es compromet a col·laborar en l’elaboració dels continguts en les actuacions per donar suport i impulsar l’activitat i competitivitat de l’empresa familiar, així com en la difusió de les actuacions que es desenvolupin en el sí d’aquest conveni.