Jori Armengol & Associats participa al moviment #DamosLaCara: “Com empresa familiar, tirarem cap endavant i sortirem més forts que el que abans érem”

Jori Armengol & Associats, empresa sòcia de l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ASCEF), ha participat al moviment ciutadà #DamosLaCara, moviment que posa en valor el compromís de treballadors i empresaris amb tota la societat, a més de donar a conèixer l’esforç i important tasca que les empreses familiars estan realitzant a tot el país per la seva contribució des d’un punt de vista econòmic i social.

El CEO i President Executiu de la corredoria d’assegurances, Ferran Jori, té molt clar el missatge davant la situació actual causada per la pandèmia de la Covid-19: “Com empresa familiar, tirarem endavant i sortirem encara més forts que el que abans érem. A llarg termini, endavant, tothom a donar el màxim”.

Jori ha explicat que a l’empresa, fundada fa 130 anys i ara amb la quinta generació al front, “hem aguantat guerres, guerres mundials, altres pandèmies…, gràcies a un equip molt fort”. D’aquesta crisi sanitària, Ferran Jori revela que “el moment més complicat que hem tingut ha sigut que al nostre equip van morir tres pares i això ha afectat bastant al nostre equip; i des de recursos humans han fet una tasca molt important de suport i acompanyament”.

De cara al futur, Ferran Jori assegura que “un succés com aquest genera inquietud a la gent”. “Ara qualsevol activitat, en un moment donat, es pot veure parada per una altra pandèmia, i aquesta genera riscos financers i econòmics als quals el sector assegurador haurà de trobar solucions”, afegeix. No obstant, no dubta en subratllar que a l’empresa familiar “donarem la cara.