Els socis d’ASCEF podran participar al programa ‘AHORA’ per a que les seves marques guanyin visibilitat

Els socis de l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ASCEF) podran participar al programa ‘AHORA’, un projecte a través del qual les empreses familiars podran rebre una sèrie d’ajudes per donar una major visibilitat a les seves marques i, així, poder arribar a un major nombre de clients. El programa neix de l’acord signat per l’Institut de l’Empresa Familiar (IEF), entitat a la que està vinculada l’ASCEF, i Atresmedia Publicidad.

Aquest projecte atorgarà quasi 4 milions d’euros en 54 ajudes per a les empreses sòcies de les diferents Associacions Territorials d’Espanya que vulguin posar en marxa una campanya publicitària, i Atresmedia posarà al servei els seus recursos i plataformes -digitals i televisives- per ajudar a les petites i mitjanes empreses afectades per la pandèmia de la Covid-19.

Per poder accedir al programa hi ha una sèrie de requisits necessaris: no haver realitzat cap comunicació comercial en televisió a Atresmedia, tenir menys de 250 treballadors, facturar menys de 50 milions d’euros a l’any i ser soci d’alguna Associació Territorial, com l’ASCEF.

El programa ‘AHORA’ comprèn ajudes tant a l’emissió com a la producció dels anuncis facilitant aquest accés a empreses que, fins ara, no ho hagin fet. A més, les empreses participants es beneficiaran, també, de serveis d’assessorament, seguiment, planificació i post-avaluació de les campanyes.

Les empreses sòcies d’ASCEF que compleixin els requisits i vulguin aplicar a les ajudes, tenen fins el 31 de gener per participar i sol·licitar participar. A partir d’aquesta data, un jurat d’experts avaluaran l’elecció de les empreses seguin una sèrie de condicions: història i anàlisi de l’empresa familiar, els seus valors, el seu arrelament al territori, el nombre de treballadors, antiguitat, estar al corrent de les obligacions fiscals i un anàlisi qualitatiu. Atresmedia es reserva per analitzar les companyies i decidir la concesió de les ajudes abans de començar la planificació.

Pots consultar la informació al programa a l’espai privat del web, on també hi trobaràs resposta a una sèrie de preguntes freqüents.

Trobareu la butlleta d’inscripció al programa AHORA en el següent enllaç.