L’ASCEF s’adhereix al manifest unitari ‘Ja n’hi ha prou, centrem-nos en la recuperació’

L’Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ASCEF) s’ha adherit al manifest “Ja n’hi ha prou. Centrem-nos en la recuperació“, juntament amb més de 300 entitats representatives del món econòmic, empresarial, social, cultural i esportiu de Catalunya.

El manifest signat reclama un Govern que defensi l’economia productiva, l’ocupació i l’estat del benestar, situant la recuperació econòmica i la cohesió social com el seu objectiu principal. També es proposa la negociació i subscripció a un Pacte de País per a la recuperació econòmica i social de Catalunya, a la vegada que s’insta al Govern d’Espanya que concedeixi ajudes directes a les empreses, autònoms i sectors més afectats per la pandèmia.

L’origen de la declaració conjunta van ser els actes vandàlics que es van succeir en Barcelona i la resta de ciutats catalanes a finals del mes de febrer, sent el manifest un clam a favor de la no violència.

El passat dijous 4 de març es va realitzar la lectura del manifest en un acte unitari a l’Estació del Nord, de Barcelona, a la qual va acudir el president de l’ASCEF, Amadeu Jori, en representació de l’associació. Entre les entitats de Catalunya que van signar el manifest es troben Foment del Treball, Pimec -totes dues impulsores de la iniciativa-, Barcelona Oberta, el Cercle d’Economia, Femcat i Turisme de Barcelona.

El manifest està disponible en el següent enllaç de l’espai privat de l’ASCEF.