Alsina, amb el moviment #DamosLaCara: “Aixequem la mirada i donem-nos suport uns als altres, veient-nos com a part de la solució”

Encofrats Alsina, empresa familiar dedicada a oferir solucions d’encofrats per a estructures de formigó actualment dirigida per la tercera generació, és una de les empreses que impulsen el moviment #DamosLaCara. Membre de l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ASCEF), el Conseller Delegat de la companyia, Jaume Alsina, ha explicat en un vídeo l’experiència de l’empresa davant l’actual crisi sanitària i econòmica.

Jo era una mica més incrèdul en si érem capaços de reaccionar, i realment teníem l’empresa més preparada del que jo creia per teletreballar”, reconeix Alsina. “Això ens ha fet confiar encara més en els nostres equips”, afegeix.

Hem aturat el xoc, hem tancat una mica l’hemorràgia i el repte que tenim com empresa és com afrontem els propers vint-i-quatre mesos”, subratlla Jaume Alsina, que dona la seva recepta per al futur: “Jo crec molt en les col·laboracions público-privades. La idea és barrejar el millor dels dos mons per no duplicar, sinó al revés: multiplicar. I aquí les empreses familiars, amb aquesta visió a mig termini, juguem una altra vegada un rol important per aconseguir rendibilitat però, a la vegada, ser sostenibles i tenir un futur molt millor en aquest món tan volàtil, incert, complex i tan global”.

Hem d’aixecar la mirada i donar-nos suport uns als altres, veient-nos com a part de la solució i no el problema, confiant entre nosaltres, que és el que ens està demanant la societat”, expressa Jaume Alsina. “Creem una societat que pugui treballar, que es guanyi bé la vida, que tinguem uns salaris dignes i que tot això, al final, el que fa es revertir en el benestar de tots”, assegura a #DamosLaCara.

La plataforma #DamosLaCara és una iniciativa ciutadana impulsada per treballadors i empresaris d’arreu Espanya que posa en valor el compromís de treballadors i empresaris amb tota la societat, a més de donar a conèixer l’esforç i important tasca que les empreses familiars estan realitzant a tot el país per la seva contribució des d’un punt de vista econòmic i social.