Quatre empresàries sòcies de l’ASCEF opten al premi Les Top 100 Dones Líders en Espanya

Quatre representants de l’empresa familiar catalana, les empreses de les quals estan associades a l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ASCEF), han rebut la nominació al premi Les Top 100 Dones Líders en Espanya. Es tracta de Núria Basi (Basi Group), Verónica Fisas (Natura Bissé), Anna Font (Bon Preu) i Rosa Tous (TOUS).

El premi està promogut per la plataforma Mujeres&Cia amb l’objectiu principal de visibilitzar el talent femení per construir una societat basada en la igualtat. Aquesta és la novena edició d’un rànquing que vol que la veu femenina s’escolti cada vegada més als centres de poder.

Per aquest any s’ha valorat el currículum i la trajectòria professional de les quatre empresàries sòcies de l’ASCEF. El procés de votació està obert fins el proper 16 de març, i des de l’ASCEF volem donar el nostre suport i animar a la resta d’associats a votar per elles.

A continuació, oferíem els diferents enllaços on poder donar el suport a cadascuna d’elles, a més de detallar-se les raons per les quals votar per elles:

Per donar-li suport només cal registrar-se a la pàgina web de Mujeres&Cia prèviament.