Santiveri, membre d’ASCEF, participa al moviment #DamosLaCara: “Una vegada més donarem la cara, i tornarem a sortir endavant”

Santiveri, pioners en salut natural des de 1885 en l’alimentació sana, dietètica, complements i cosmètica natural, és una empresa familiar el consell d’administració de la qual està presidit Jordi Torres. Membres de l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ASCEF), l’empresa ha col·laborat amb la plataforma #DamosLaCara, un moviment ciutadà que vol posar en valor el compromís de les empreses familiars, i subratllar la importància de l’empresa familiar per salvaguardar l’ocupació i reactivar l’economia.

Sent una empresa amb més de 135 anys, Santiveri “ha hagut d’adaptar-se a diverses situacions amb les que es trobava”, explica Jordi Torres. “Però tot això hagués sigut molt complicat, per no dir impossible, sense el gran suport, esforç i treball de les persones que han format part de l’equip al llarg dels anys”.

Estem en una situació impensable tan sols només fa unes setmanes. Amb una crisi sanitària i econòmica de grans magnituds”, afirma. “Necessitem més que mai ajudes financeres i fiscals per seguir creixent i per crear ocupació i riquesa. I, per suposat, una vegada més donarem la cara. I tornarem a sortir endavant”, afegeix.