Programa ASCEF de pràctiques a l’empresa familiar per a joves, una experiència on tots guanyen

El Programa de pràctiques a l’empresa familiar que impulsa l’ASCEF té per objectiu posar en contacte a joves integrants d’una família empresària i que formen part del Fòrum de joves de l’ASCEF amb una companyia, també familiar, però que no és la seva.

Aquest és un programa que ha tingut una gran acollida i en la que tots els participants, tant empreses com joves en pràctiques i l’ASCEF, viuen una experiència enriquidora que valoren molt positivament. Les empreses receptores dels joves en pràctiques gaudeixen del talent, impuls i curiositat dels joves que volen tenir una primera experiència professional en el món empresarial o viure una experiència professional fora de l’entorn de l’empresa familiar pròpia.

Per altra banda, els joves tenen l’oportunitat d’aprendre i créixer. Poden viure i conèixer en primera persona la realitat d’una empresa familiar molt diferent de la seva, amb maneres de funcionar diferents, dins un altre sector industrial o de serveis, però que alhora comparteixen amb la seva pròpia empresa la idea d’uns valors i llegat que cal transmetre a les noves generacions.

Per l’ASCEF és un privilegi impulsar aquest programa que posa en contacte dues empreses familiars perquè estem facilitant la relació entre els nostres associats, propiciant sinergies entre dues empreses i famílies empresàries que aniran més enllà d’aquest període de pràctiques i fomentant l’esperit empresarial en les noves generacions.

Si ets membre del Fòrum de Joves i vols participar en el Programa de pràctiques a l’empresa familiar o, com a empresa, vols rebre i contribuir a la formació dels nostres joves, posa’t en contacte amb nosaltres.