Més de 1.100 alumnes escolten l’experiència empresària dels membres de l’ASCEF dins el Programa Escola-Empresa

Un any més, l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar a través dels seus socis, ha participat en el Programa Escola Empresa de FemCAT. Aquest programa té com a objectiu acostar el món empresarial als alumnes de Secundària (4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà) i Cicles Formatius de Grau Superior. Per aconseguir-ho, un empresari o directiu visita l’escola i parla amb els alumnes sobre la importància i el paper de l’empresa a la societat.

La conversa amb el ponent convidat i la reflexió sobre la seva motivació i el seu dia a dia ajuda als i estudiants a visualitzar aspectes de la vida a l’empresa i del seu paper en la societat des d’una perspectiva diferent a la que és habitual. Durant el curs 2022-2023, socis de l’ASCEF han protagonitzat 32 xerrades del Programa Escola -Empresa davant 1.108 alumnes amb la intenció de despertar l’interès pel món de l’empresa entre els joves donant una visió de l’empresa que sigui inspiradora, atractiva, mostrant la necessitat de les empreses per la Societat i explicant les habilitats que requereix una persona empresària.

La valoració del Programa tant pels centres educatius com pels i per les alumnes és molt alt. Així, la valoració del programa en els centres en que les sessions han estat a càrrec de l’ASCEF, és de mitjana de 9,44 i els centres que ha visitat l’ASCEF recomanarien el programa a un altre centre educatiu amb un 9,56 sobre 10.

El Programa Escola-Empresa de FEMCAT esdevé una eficient eina per apropar el món empresarial als més joves en un moment clau de la seva formació.

Si com a soci de l’ASCEF vols participar en aquest programa educatiu en el curs 2023-2024, contacta amb nosaltres.