L´ASCEF organitza visites a empreses associades i jornades formatives amb gran èxit de convocatòria

Desembre de 2019/ Durant els darrers mesos, l’ASCEF ha mantingut una intensa activitat per tal de fomentar la relació entre els socis, donar a conèixer experiències empresarials i abordar temes que ens ocupen i preocupen.

En aquest trimestre hem realitzat 3 visites a les seus de diferents companyies en sector empresarials molt diferents: Juvé i Camps, Sagalés i Cartonatges Petit. Trobades que han estat molt interessants i ens han permès conèixer el dia i a dia i els reptes d’aquestes organitzacions empresarials.

Pel que fa a les jornades formatives d’aquest trimestre, hem parlat de startups, dels actius no productius, de les novetats fiscals, de successió i continuïtat (amb l’experiència de Juvé i Camps i La Farga) i d’internacionalització amb la participació d’experts dels diferents àmbits. Aquestes activitats han estat possibles gràcies al patrocini d’entitats com Mirabaud, el Banc Santander, Degroof Petercam, EY, PwC , Cuatrecasas, KPMG, Deloitte i Banc de Sabadell, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona i de Girona.

Per la seva part, el Fòrum Jove va portar a terme el primer Speed Company Dating en el que van explicar el seus projectes Albert Borras de Gestarnal; Vanesa Martínez de Carinsa i Albert Vicens d’Ausa. Una innovadora proposta de 10 minuts de presentació i ronda de preguntes.