L’ASCEF celebra els seus primers 25 anys d’història

El passat 22 de novembre, l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar va celebrar el seu Acte Commemoratiu del 25 Aniversari, a la sala Paranimf de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, una trobada molt especial que va servir per reafirmar els valors de l’empresa familiar així com a reconèixer el camí recorregut per l’associació i tots els seus membres.

Per això, durant l’acte es va homenatjar als tres presidents que ha tingut l’ASCEF: Antonio Gallardo, Jaume Grego i Amadeu Jori així com a Vicenç Bosch que va ser director general de l’ASCEF durant 20 anys. També va haver-hi un moment per reconèixer la tasca del grup de dones, Anem a Compartir, de l’ASCEF i el Fòrum de Joves, dos espais imprescindibles de trobada, formació i intercanvi d’experiències.

En el seu discurs, Jaume Alsina, actual president de l’ASCEF, després de donar les gràcies a tots els que han fet possible arribar a aquest 25 aniversari, va ratificar el compromís de l’Associació amb l’empresa familiar i els seus membres de la mateixa manera que “el compromís és l’essència de l’empresa familiar, la seva força i empremta, i el que ens permet generar un llegat que ens transcendeixi, arrelats al territori i creant riquesa per a tota la societat“.

A l’acte també vam participar Andrés Sendagorta, president de l’Instituto de la Empresa Familiar, Sònia Colomar, directora territorial del Banc Santander a Catalunya, i Héctor Bros soci-director de Cuatrecasas a Barcelona.

Finalment, el punt lúdic de la nit ho va posar Impro Show amb una actuació improvisada en la qual van aparèixer molts valors i compromisos de l’empresa familiar a proposta dels assistents.