Comunitat ASCEF

+100
empreses familiars
empreses amb
+ 15 anys
de trajectòria
16
membres junta directiva
21
anys de treball conjunt

L’ASCEF està integrada per més de 100 empreses familiars representatives dels sectors productius, comercialitzadors i de serveis, i abasta tot l’àmbit del territori de Catalunya. Les empreses que formen part han de tenir una trajectòria empresarial de més de 15 anys, tenir una composició social accionarial majoritàriament familiar i vocació de lideratge en el seu sector d’activitat.

L’òrgan de govern és la seva Junta Directiva formada per 16 membres que està presidida per Amadeu Jori. La Junta es renova cada 3 anys.

Aquesta junta està integrada per:  Isabel Triginer, Javier Riera Marsá, Jaume Alsina, Antoni Cammany, Anna Fisas, Francesc Pont, Pedro Knuth, Jesús Mora, Ramón Sagalés, Imma Amat, Miriam Fàbregas, Jordi Torres, Francisco Solé, Antonio Gallardo i Jaime Grego.

L’ASCEF té una trajectòria de 21 anys d’activitat amb un destacat paper, tant en l’àmbit econòmic com al social. La representativitat de les empreses que en formen part dóna legitimitat a l’entitat, que és punt de trobada per a la transmissió dels valors i la cultura familiar a l’entorn laboral.

 

Si necessites més informació contacta amb nosaltres ascef@ascef.com