Les Associacions Territorials de l’Empresa Familiar signen un acord amb Credit Suisse per impulsar un nou cicle de “L’Empresa Familiar Comparteix”

  • L’entitat financera patrocinarà una nova edició d’aquesta iniciativa que reuneix a empreses familiars de tota Espanya per posar en comú les seves experiències i estratègies

La xarxa d’Associacions Territorials de l’Empresa Familiar, de la qual formen part 18 organitzacions entre aquestes l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ASCEF), ha signat un acord amb Credit Suisse pel qual aquesta entitat financera es compromet a patrocinar l’organització d’un nou cicle de jornades sota el títol “L’Empresa Familiar Comparteix“.

D’aquesta manera, es prolongarà durant 2021 una iniciativa que va néixer fa un any, res més decretar-se la pandèmia per Covid-19, i que ha permès a empresaris familiars de tota Espanya i pertanyents als més diversos sectors de l’economia posar en comú les seves experiències i estratègies per encarar la situació sobrevinguda.

La nova edició de “L’Empresa Familiar Comparteix” comprèn quatre sessions que seran celebrades de manera en línia entre els mesos de maig i novembre d’enguany.

Les associacions vinculades a aquest projecte cobreixen la totalitat de les comunitats autònomes espanyoles, i engloben a 1.200 empreses de tots els sectors d’activitat, representant un 10% del PIB nacional.

La seva missió consisteix a defensar a les empreses familiars espanyoles com el motor de l’economia productiva i la generació d’ocupació a la regió, fomentar la cultura empresarial i promoure la continuïtat d’aquest tipus d’empreses.

La signatura de l’acord ha tingut lloc avui de manera en línia entre Matilde de la Penya Elías i Sr. Rafael de Villar Álvarez, en qualitat d’apoderats de Credit Suisse, i David González Pescador, director de l’Associació Càntabra de l’Empresa Familiar (ACEFAM) i representant de la Xarxa d’Associacions de l’Empresa Familiar per a aquest cicle.