Els empresaris familiars posen en valor la FP Dual

12 de desembre de 2019/ La Formació Professional Dual compta amb una llarga tradició a països com Alemanya, Àustria, Dinamarca, Països Baixos o Suïssa, on els joves opten per aquesta via formativa. Al nostre país, encara estem lluny d’aquestes realitats malgrat el creixement dels darrers anys. Per les empreses en general, la FP Dual és altament beneficiosa, ja que permet aconseguir professionals especialitzats i molt qualificats, prèviament formats amb continguts del seu interès, el que incrementa les seves competències i rendiment laboral futur.

 

Per la empresa familiar, la FP Dual és també una eina important ja que són empreses en les que es treballa la visió a llarg termini i en aquest horitzó, la formació i l’adequació d’aquesta a les necessitats de l’empresa es un eix fonamental.

 

En el mes de desembre, va tenir lloc una interessant jornada en la que van participar la Directora General de Planificació en l’Àmbit d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Mercè Chacón; el Responsable territorial a Catalunya a la Fundació Bertelsmann, Guillem Salvans; el Global Pharma Operations Director– Almirall, Marc Pérez Puigdengoles,  el Conseller i membre de la comissió Executiva de Simon, Ricard Aubert, i Joan Corona, Director General de l’IEF.