El Fòrum de l’ASCEF i PIMEC Joves uneixen forces per al foment de l’emprenedoria a Catalunya

PIMEC Joves i el Fòrum de l’ASCEF, organitzacions que formen part de PIMEC i de l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ASCEF) respectivament, han decidit unir forces per fomentar l’emprenedoria a Catalunya, millorar la competitivitat dels projectes empresarials dels joves empresaris i empresàries i generar noves oportunitats de negoci. Les dues entitats, que aglutinen més de 1.300 joves que o bé han iniciat un projecte empresarial o estan vinculats directament a una empresa familiar, treballaran des de una perspectiva multisectorial i  de futur.

Aquesta col·laboració ha estat recollida en un conveni  signat pel president de PIMEC Joves, Josep Soto, i pel president del Fòrum de l’ASCEF,  Ricard Oller. L’acord, que respecta la independència de les dues entitats, facilitarà fórmules i espais per compartir coneixements, experiències i sinergies, al temps que permetrà crear una comunitat àmpliament representativa del jove empresariat català.

Per Ricart Oller, president del Fòrum, “les dues organitzacions compartim les ganes de crear valor econòmic i social, de ser altament efectius,  competitius i d’aportar una forma diferent de fer. En aquest sentit, els més joves tenim un territori comú que té que veure amb les nostres pròpies experiències com a generació i amb el tipus de formació que hem rebut” .

Per Josep Soto, president de Pimec Joves, “és important crear sinergies entre el teixit empresarial jove català, ja que podem aportar una nova energia i una visió de futur de la qual serem protagonistes”.