EDITORIAL: És setembre i estrenem un nou curs

Tornem de l’estiu amb les forces renovades i amb molta il·lusió per encarar l’últim trimestre de l’any. Un trimestre que, per l’ASCEF, té una data molt especial, el 22 de novembre. La Sala paranimf de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona acollirà l’acte commemoratiu del 25 Aniversari, una trobada molt especial i amb sorpreses en la que us esperem a tots.

Però no ens avancem, perquè fins a arribar aquest dia, l’Associació té a punt un bon grapat de trobades i activitats amb les que volem respondre als objectius i compromisos que tenim amb tots vosaltres.

Volem que les nostres activitats responguin a les vostres inquietuds. Amb trobades i conferències amb experts que ens ajudin a analitzar els temes més rellevants i actuals a l’entorn de l’empresa. Amb formacions tècniques que facilitin eines noves i coneixements, gràcies als nostres experts i col·laboradors. Escoltant també la veu de l’experiència amb les trobades #ENSABEM#COMPARTIM#APRENEM, que aquest any hem organitzat amb motiu del 25 aniversari, i en les que empresaris de reconeguda trajectòria comparteixen les seves vivències i experiències.
A totes les trobades i programes que organitzem, tenim sempre present el nostre compromís de potenciar les sinèrgies entre els nostres associats, fomentar l’esperit empresarial a les noves generacions i donar visibilitat a l’empresa familiar.

L’empresa familiar és el motor de desenvolupament fonamental en la nostra economia i en la nostra societat.

No volem oblidar d’agrair-vos a tots, el vostre recolzament durant aquests 25 anys. Comencem, doncs, un nou curs compromesos amb tu.

Isabel del Sol
Directora de l’ASCEF