Grup Carinsa amb el moviment #DamosLaCara: “Entre tots ens podem donar suport i hem de generar valor”

Grup Carinsa, empresa membre de l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ACEF), és un grup industrial amb una trajectòria de més de 25 anys l’activitat de la qual es centra en la creació, producció i comercialització d’aromes per alimentació humana i begudes, alimentació animal i fragàncies per a cosmètica, productes de neteja i detergència. L’empresa ha participat al moviment #DamosLaCara, on explica la seva experiència davant la situació actual causada per la Covid-19.

Vanesa Martínez i Denia Martínez, CEO i vicepresidenta del Grup Carinsa respectivament, consideren que “és molt important per a nosaltres que els nostres treballadors se sentin acompanyats en tot moment per l’empresa”. És per això que, quan es va decretar l’estat d’alarma i el consegüent confinament, “vam decidir preguntar a totes les famílies amb fills, una a una, si necessitaven a algú que anés a cuidar els seus fills a casa”. “Era un tema que ens preocupava molt, perquè no només pensem en la companyia, sinó en què tots el fills dels nostres treballadors estiguessin atesos”, subratllen.

D’altra banda, recalquen que assegurar la salut del treballador és un eix vital per l’empresa. A l’inici de la crisi sanitària van decidir fer tests PCR a tots els treballadors per detectar els casos positius i evitar contagis dins la companyia. Aquestes proves s’han continuat fent de manera reiterada durant els darrers mesos, creant així un entorn segur i lliure de virus a les seves instal·lacions.

A més, Grup Carinsa ha consolidat la seva posició com a partner consistent, ja que, tot i les dificultats, van saber anticipar-se a la situació aprovisionant-se de matèries primeres i avançant els enviaments per tal que arribessin a temps, assegurant que tots els clients rebessin les seves comandes sense problemes.

Com podem contribuir a llarg termini a la societat?”, es van preguntar en un inici de la crisi sanitària. “Generant ocupació”, es responen. “Des del 14 de març, portem 12 incorporacions i necessitem incorporar més gent a la companyia”, asseguren.

En moments de crisi és quan t’adones de què, realment, les persones són meravelloses”, afirmen. “I no podem fallar, ni volem fallar”, afegeixen. “I donem la cara per a que ningú es desanimi. Que entre tots ens podem donar suport i hem de generar valor, fer que la gent sigui feliç. I aquesta contribució l’hem de fer entre tots”, conclouen.

La plataforma #DamosLaCara és un moviment ciutadà impulsat per treballadors i empresaris d’arreu d’Espanya, una iniciativa que mostra el compromís de les empreses familiars per superar l’actual crisi sanitària i econòmica, atenent a la contribució d’aquestes a l’ocupació i a la reactivació de l’economia.