Sessió: La Transformació Digital a l’Empresa Familiar

L’Associació Catalana de l’Empresa Familiar, juntament amb KPMG, té el plaer de convidar-te a la sessió que organitzem el proper 17 de desembre a les 10h (Torre Realia – Plaça Europa, 41-43. L’Hospitalet de Llobregat), on compartirem visions, experiències i lliçons apreses sobre la transformació digital. 

Actualment totes les empreses estan abordant el repte de la transformació digital, que implica la transformació del model de negoci al voltant del client per crear una organització on les persones i la tecnologia interactuin a nous nivells de productivitat i de creació de valor. 

La pandèmia del COVID19 ha accelerat el procés de digitalització de les empreses familiars. Però tenim la certesa que la nostra empresa ho està fent bé? El conjunt d’iniciatives que estem implementant és realment Transformació? I és realment Digital? En aquesta trobada debatrem aquestes qüestions amb Alicia Sáez, Directora de Transformació Digital de GB Foods i Miquel González, soci de Tecnologia de KPMG, i amb ells coneixerem què estan fent les empreses familiars per impulsar la transformació digital i compartirem l’experiència de GB Foods en aquest àmbit.

La sessió, que comptarà amb la benvinguda d’Amadeu Jori, president de l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar i Manel Blanco, soci responsable d’Empresa Familiar de KPMG a Catalunya, es podrà seguir presencialment (places limitades) o via online.

 

Assistència presencial: https://bit.ly/3l7Eny2

Assistència online: Escriu un correu electrònic a mtorras@kpmg.es