Cicle “L’Empresa Familiar Comparteix”: El Futur del Sectort Turístic Espanyol des de la perspectiva de l’Empresa Familiar”

Ens complau convidar-lo a la sessió del Cicle “L’EMPRESA FAMILIAR COMPARTEIX” titulada “El futur del sector turístic espanyol des de la perspectiva de l’empresa familiar“.

El sector turístic ha sigut, sens dubte, un dels sectors més afectats per la pandèmia a Espanya. En aquesta sessió analitzarem com afectaran al turisme els canvis esdevinguts durant els últims mesos i tractarem de desgranar les claus principals per a la seva necessària recuperació des del punt de vista de l’empresa familiar.

En aquesta jornada coneixerem la visió sobre aquestes qüestions de Sabina Fluxá, Vicepresidenta i CEO del Grup Iberostar, i Verónica García, Directora del Grup Orfila.

Possibilitat d’inscripció online: L’animem que s’inscrigui i també convidi a participar als membres de la seva família. Una vegada realitzada la inscripció rebrà un correu electrònic amb l’enllaç de connexió a la jornada.
Pot realitzar la inscripció per a la modalitat online en el següent enllaç: https://bit.ly/3219SUm

Possibilitat d’inscripció presencial: Si ho desitja també, té l’opció d’assistir de manera presencial. Les places són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció. La quota d’inscripció en la modalitat presencial és de 20 €/persona (IVA inclòs). Per a finalitzar l’esdeveniment se servirà un vi espanyol.
Pot realitzar la inscripció per a la modalitat presencial en el següent enllaç: https://bit.ly/3foQCDg