Analítica de dades i presa de decisions

L’Associació Catalana de l’Empresa Familiar, juntament amb KPMG, oferirà una sessió on parlarem sobre el valor que poden aportar el big data i l’analítica de dades a l’empresa familiar.

En la primera part de la sessió, Xavier Marigó, director de Data, Analytics & Emerging Technologies de KPMG tractarà sobre els avantatges de l’analítica de dades a l’empresa familiar i presentarà casos d’ús real.

A continuació, Jordi Priu, CEO de Manufactura Moderna de Metales, compartirà la seva experiència com a empresari familiar de tercera generació i soci fundador de 101 Startups, i posteriorment debatrem amb ell sobre l’agilitat en la presa de decisions i com poden ajudar el big data i l’analítica de dades a la planificació estratègica de l’empresa familiar.

La sessió, que comptarà amb la benvinguda d’Amadeu Jori, president de l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar i Manel Blanco, soci responsable d’Empresa Familiar de KPMG a Catalunya, es podrà seguir presencialment (places limitades) o via online.

 

Assistència presencial: https://bit.ly/3jwSEDj

Assistència online: https://bit.ly/3JNJBZD