2023, l’ASCEF celebra el 25 aniversari

Estem a punt d’acomiadar un any que, tal com ens recordaven els diferents convidats a la nostra Trobada Anual de Socis, la paraula més utilitzada ha estat “incertesa” i sembla que en aquest 2023, que ja tenim a tocar, aquesta paraula encara la tindrem molt present.

Però al costat  de totes les incerteses que ens pot portar el 2023, tots nosaltres compartim una certesa molt important: aquest 2023 l’ASCEF fa, o millor dit, fem 25 anys i volem celebrar-ho! Volem celebrar aquesta fita com a punt de reflexió per reconèixer tota la tasca feta durant aquests anys i com a punt d’inflexió  per impulsar-nos cap al futur.

Aquests  25 anys viscuts ens consoliden com una organització madura, com una  associació amb una trajectòria d’enriquiment en coneixement i en networking, i ens prepara per continuar treballant a favor de l’empresa familiar, aportant valor a tots els nostres associats.

Aquest 25è aniversari de l’ASCEF serà el fil conductor de tot un seguit d’activitats que ja estem preparant i aviat us anirem desvetllant. Activitats de caire empresarial per aprendre i compartir, que esperem que siguin del vostre interès, i també activitats  lúdiques que desitgem que gaudiu molt.

El 2023 obre el camí cap al futur, avançant junts pel camí que ens ha de portar cap a nou reptes. Celebrem-ho!

Isabel del Sol
Directora de l’ASCEF